Doctor papus

Poques coses hi ha menys gratificants que l'obligada visita anual al ginecòleg o a l'uròleg, segons correspongui. Comparable només a la visita al dentista, on, a més de deixar-t'hi més d'un crit de dolor, també t'hi deixes el fons de la butxaca.
Quan s'acosta la data maleïda ja tremoles pensant en la postura que hauras d'adoptar per facilitar l'exploració del facultatiu, la qual, a més de resultar d'allò més incòmoda farà a miques la poca dignitat que encara conserves.
Arribat el dia D pateixes des de primera hora per arribar a la cita mèdica en un estat òptim d'higiene, de cap a peus. Fonamentalment perquè, en posició exploratòria, aquests últims queden a un pam del nas del doctor i et moriries de vergonya si les extremitats inferiors entonessin l'ària de Rigoletto sense el nostre permís.
Potser ja fa una vintena d'anys que visites el mateix ginecòleg, però tot i així encara tens la recança que un home diferent a la teva parella t'observi amb mirada escodrinyadora les parts altament íntimes, per bé que ho fa amb un objectiu ben diferent i la seva mirada professional està avessada a aquesta mena de visions (o potser pitjors).
Passada la primera impressió de trobar-te ajaguda en una camilla amb les cames espaterrades a l'alçada de la seva testa, intentes relaxar-te perquè ell t'ho demana. Però, com pretén que et relaxis si saps que en breu,  i amb la mateixa cara de qui farceix un pollastre, farà una penetració no autoritzada de l'aparell ecògraf de forma fàl·lica de pam i mig? Això és com dir-li al porc que es relaxi i gaudeixi del seu dia de Sant Martí.
I no podem oblidar l'excitant experiència d'una mamografia, quan et manipulen les mames talment fossin un tall de llom de dos colors mentre te les col·loquen adequadament a l'aparell mamògraf perquè surtin afavorides a la imatge.
Malgrat tot, no us deixeu véncer per totes aquestes incomoditats i feu-li la visiteta de rigor al ginecòleg. La vostra salut us ho agrairà!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

En patinet xu-xu-pa-pa-pa

No en nom meu!