Tupper-sex

Fa temps que em volta pel cap organitzar una trobada de dones sense complexes per assistir a una reunió de les anomenades tupper sex, en què de forma deshinibida un professional del sector explica les funcionalitats de diferents joguines i artefactes relacionats amb el món del sexe. Vindria a ser la versió actual de l'Avon llama a su puerta, en què les dones es reunien per escoltar embadalides els beneficis d'uns productes cosmètics que prometien l'eterna joventut en forma de cremes, olis o perfums.
La dona tipus que assisteix a una reunió de tupper-sex és una dona alliberada de qualsevol complexe, que deixa la inhibició a la porta d'entrada, segura de sí mateixa, capaç de gaudir plenament de la seva sexualitat i amb inquietuds reals per arribar a la plenitud en la seva relació de parella.
Un primer moment d'incomoditat, provocat més per la desconeixença que no pas pel pudor, deixa pas a moments més plaents, on ens deixem portar per la imaginació i per les infinites possibilitats que ofereixen aquells artefactes de formes, textures i gustos impensables fins llavors.
Tastem,... olorem..., sentim..., imaginem...i compartim experiències íntimes de la parella, que fins al moment eren propietat privada del nostre record, amb totes les assistents a la reunió i la conversa va derivant cap a les nostres fantasies. Qui sap si amb l'ajut d'aquests estris que avui ens presenten podrem fer realitat algun dia. Com a mínim s'intentarà.

Entrades populars d'aquest blog

En patinet xu-xu-pa-pa-pa

No en nom meu!

Doctor papus