Trucades intempestives

La tristament famosa crisi econòmica que arrosseguem d'un temps ençà ha portat les empreses a empescar-se-les totes per vendre els seus productes. Utilitzen estratègies agressives com ara el telemàrqueting, que consisteix a trucar indiscriminadament i insistentment a hores intempestives per les cases oferint ofertes que, segons el seu parer, són difícilment rebutjables: bonus bescanviables per nits en qualsevol hotel de Nova Zelanda, trucades de fix a mòbil gratuïtes entre les 4 i les 5 de la matinada o un lot completíssim de productes de merxandatge, que inclou una navalla suïssa amb obridor d'avellanes.
En aquest post us proposo un seguit d'estratègies per anul·lar l'enemic, que ha pres cos en forma de teleoperadora:
El primer mètode passa per convertir-se en un xiíta extremista defensor de la llengua pròpia del nostre poble i negar-se a ser atès en qualsevol altre llengua. Davant la impossibilitat comunicativa que provoca aquesta postura, l'enemic opta per una retirada estratègica. Primera victòria!
El segon passa per utilitzar la mateixa tècnica de les forces enemigues. Fixeu-vos: 
-L'atén la posició 14, amb qui parlo, si us plau? 
-Mi nombre es Susi, le llamo de Jasspel.
-En què la puc ajudar?
-Quería ofrecerle nuestra oferta que consiste en...
-Un moment, li passo amb el departament de proveïdors, no es retiri si us plau.
-Comorrrr? (Podeu afegir una cançó rotllo fil musical per alleugerir l'espera)
-Bon dia, l'atén la posició 18 de la unitat de proveïdors. Amb qui parlo, si us plau?
-Mi nombre es Susi, le llamo de Jasspel.
- Em pot donar la seva identificació si us plau.
- 98730582734009837509
-En què la puc ajudar?
-Quería ofrecerle nuestra oferta que consiste en...
-Perdoni però haurà de trucar a partir de les 6 de la tarda, que és quan comença l'horari d'atenció als proveïdors. No es retiri que li passarem una enquesta per valorar la qualitat del nostre servei. Moltes gràcies per la seva atenció. (pi pi pi pi...). Segona victòria!
I l'últim mètode que us proposo és la tècnica de la tieta Filomena, i consisteix a explicar fil per randa qualsevol anècdota que us vingui al cap cada cop que el front enemic un concedeixi la paraula. És una tècnica que persegueix desgastar la moral de l'enemic fins que abandoni i es replegui en retirada. Tercera i última victòria.
Així que a partir d'ara podeu triar la tècnica que més us agradi per desempallegar-vos de la veueta insistent que incansablement repeteix Mi nombre es Susi, le llamo de Jasspel para ofrecerle nuestra última oferta en ADSL que incluye el pack de llamadas gratuitas a Chipre, un módem inhalambrico descafeinado y todos los canales de TV que emiten ininterrumpidamente la cinematografía completa de Cantinflas.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

En patinet xu-xu-pa-pa-pa

No en nom meu!

Doctor papus