De què fan olor els núvols?

Un marca de productes d’higiene íntima femenina va aconseguir popularitzar aquesta frase gràcies als seus anuncis, i el que és més important, va aconseguir que la gent associés el seu producte amb aquesta pregunta tan, permeteu-me la llicència, imbècil.
Si hem de fer cas dels anuncis d’aquesta empresa, sembla que rebre la visita mensual de la dona de vermell és una bicoca. Vaja, que l'hauríem d'esperar amb candeletes com qui espera la paga doble de Nadal.
Segons aquesta mena d’anuncis, durant aquells dies en què la feminitat viu un moment àlgic les dones som capaces de volar com gràcils papallones jugant amb els núvols (que frisem per conèixer quin coi d’olor fan) i ballar coreografies bollywoodianes dignes d’una macroproducció americana. És la cara amable, per no dir interessada, d'aquesta moneda.
Tanmateix,  la creu d’aquest tràngol no ens l’ensenya ningú, l’hem d’experimentar en pròpia pell:  la setmana més llarga del mes, matins i vespres ajagudes al sofà amb el baixventre adolorit, i la visita de tan inoportuna dama en dates assenyalades (un dia a la platja, el teu casament, una esquiada familiar, i moltes altres dates en què penseu: Ara has d’aparèixer, coi d'emprenyadora?)
Si amb això no n’hi hagués prou, cal aguantar les supersticions de les àvies, que et prohibeixen tocar les plantes (perquè amb el simple contacte dels nostres dits infectats la planta pot morir ipso facto), dutxar-te (si home, cinc dies sense dutxar-te i acabes tenint un camp de cultiu probiòtic), fer allioli perquè es pot tallar (això encara, així t’estalvies d’haver-ne de fer quatre morters en les costellades familiars).
Si més no ens queda el consol de sentir l'àvia quan ens diu, el dia de la primera regla, que ara ja sopem a taula (fent referència al costum de l'època de fer menjar els petits en una taula apartada de la dels grans, i quan una nena esdevé dona canvia de taula).
I us preguntareu on és la moral de tot això. Doncs aquí la teniu: No us cregueu tot el que diuen els anuncis, perquè els núvols fan la mateixa olor que el gas que els provoca. Emma dixit.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

En patinet xu-xu-pa-pa-pa

No en nom meu!

Doctor papus