Calces noves i cap a cal metge

Posa't calcetes noves per anar al metge! Quantes dones de diferents generacions no han sentit aquesta frase per boca de la seva mare...
Com si l'única feina del metge fos supervisar la idoneïtat de la roba interior del seu pacient. Sempre hi pot haver personatges d'aquest tipus, però aquesta seria una desviació digna de chaiselonge de psicòleg.
El fet de portar roba interior nova (i neta, però això ja se suposa, com el valor en els homes) dóna una sensació de seguretat envers les possibles adversitats que pot oferir el dia que comença.
I si tens un accident i t'han de dur a l'hospital? Doncs ja hi vas amb un altre ànim perquè portes calces noves... Que si t'enganxa aquesta adversitat un dia que portes les típiques calces de coll alt (poc sexis, però la mar de còmodes), amb quina cara et mires el metge que t'atén al box d'urgències?
I si a mitja tarda trobes aquella persona que has estat esperant tota la vida i vols anar per feina per recuperar el temps perdut? Doncs millor anar preparat amb una indumentària íntima adequada per l'ocasió.
Mai se sap quines oportunitats et pot oferir el dia. Per tant, si voleu fer cas de la cançó del vell amic Serrat "Hoy puede ser un gran dia, plantéatelo así", seguiu cada dia el consell que normalment apliquem als dissabtes: "Sábado, sabadete, bragas nuevas i...".
:@

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

En patinet xu-xu-pa-pa-pa

No en nom meu!

Doctor papus